Breu crònica i comentaris, del Video Forum per la Terra, del dia 30 de juny…

Ha estat un gran èxit la tarda de video forum per la terra!
Hem estat unes 125 persones.

Una tarda de comunitarisme, relacions, missatges per a les noves societats que anem construint, elevadors i motivadors.

La presència del director del film, Raúl Alvarez, ha enriquit molt l´event, i ell ha estat molt agraït, i ha sortit exhultant de content. Probablement, sigui el millor passi col·lectiu que hagi viscut amb aquesta pel·lícula… I això és creació de tots/es nosaltres, i ens hem de felicitar.

Els artistes del grup Albero´s music, han iniciat l´event magníficament, emocionant gent i connectant-nos amb esferes divines.
El berenar comunitari ha funcionat de meravella, amb unes creacions casolanes fantàstiques, i una harmonia i saber estar de la gent, excel·lent.
El film, ha encantat a la gent, i ha transmès claus i missatges molt inspiradors.
El debat-tertúlia final, meravellós, amb unes intervencions molt acurades i compromeses.
Les entitats que han fet les seves exposicions, han estat genials, i amb una gran acceptació de la gent. Especialment exitós ha estat la paradeta de la Dolça Revolució, amb les seves plantes vives, i herbes medicinals.

Ha vingut gent de molts llocs llunyans, expressament al Montseny, i se´n van amb un record inoblidable.

L’equip organitzador estem exhultants i contentíssims, i agraïts per la participació, i acollida que hem brindat totes al Raúl, i convidats especials que han vingut, que son uns quants…

Hem après noves lliçons sobre com organitzar-nos de cara als nous reptes i possibilitats que es plantegen en la societat actual i futura.

Estar units, de forma inclusiva, treballant en equips ben organitzats, cercant la qualitat per damunt de la quantitat, l’aspiració per l’excel·lència, bellesa, harmonia i fermes decisions de crear la nova humanitat que totes somniem… Ens dóna ales i certeses, de que anem pel bon camí, personal i col·lectivament, per a la nostra evolució, la de l’espècie, tot retornant a la font de creació perfecte, de la qual provenim.

Bon estiu per a tots/es, i ens veiem en propers actes magnífics com el viscut el 30 de juny a la magnífica sala “la quadra”.

Amics per la Pau, Equip Mizar de divulgadors, Ecoxarxa Montseny, i Dolça Revolució, us saluden afectuosament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>