Eco Xarxa Montseny

forum

En aquest espai es fan debats i anÓlisis entorn de temÓtiques relacionades amb la xarxa, tant a nivell te˛ric com prÓctic.
Els f˛rums duen el nom de la temÓtica en discussiˇ: tipus de moneda social, regularitat de les fires, propers projectes, estudis del diner, etc., i poden ser creats per qualsevol usuari que desitgi debatre algun assumpte entre tots.
Una vegada creat el f˛rum, pots veure les intervencions que s'hi han fet en el passat i aportar les teves visions i opinions.
En alguns casos, aquests debats resolen algunes de les qŘestions prÓctiques a tractar per la xarxa en la seva organitzaciˇ.
Si s'arriba a consensos en aquests f˛rums, es presenten a la resta d'usuaris a les fires i assemblees, i a travÚs de les altres eines virtuals, i si s'assoleix un consens, s'implementa una o altra decisiˇ.
Per tant no Ús nomÚs un espai social de trobada o de debat te˛ric, com a la majoria dels f˛rums a Internet, sinˇ que Ús tambÚ una Ógora de debat de cara a la presa de decisions que ha de prendre la xarxa.
Aquests sˇn els f˛rums que han estat creats fins a la data:
Tipus de moneda social
Quotes anuals/barret mÓgic
Periodicitat fires
Llocs de les properes fires