Eco Xarxa Montseny

les activitats

A més de les Fires i les Assemblees o Trobades per a l'organització de la xarxa, també duem a terme moltes activitats obertes a tots, tant usuaris com no usuaris de la xarxa, com cursos sobre temàtiques relacionades amb la xarxa com la salut holística, l'ecologia o la pedagogia alternativa.
Fins a la data s'han dut a terme dues activitats: un curs de permacultura d'un cap de setmana a Can Bancell, amb contribucions voluntàries i creatives, i una trobada sobre salut holística i creixement personal també a Can Bancell.
-fotos curs permacultura març- Pel que fa a les activitats com cursos i seminaris oferts a traves de la xarxa, recomanem que les que tinguin un cost per als usuaris puguin ser cobrades com a mínim en un 50% en EcoSenys.
I pel que fa a allò ingressat, que al voltant del 60% correspongui al professor o professional que organitza i dóna el curs o el taller, un 10% sigui per als organitzadors que han fet la gestió de contactar l'expert i convocar les persones, un 10% per a la casa o masia on es fa l'activitat, i un 10% per a la xarxa.
Les assemblees són també trobades en les que mengem plegats i ens coneixem uns als altres, sent espais mig festius i mig informatius o de treball. Recomanem a les persones interessades a conèixer la xarxa participar d'un d'aquestes trobades, que es fan cada primer diumenge del mes en cases d'usuaris de la xarxa que ofereixen el seu espai per la trobada. Contribuïm en un Barret Màgic, on el 50% correspon a la casa i el 50% a la xarxa.